Cum primesc produsele?

Livrarea produselor se face oriunde in tara prin intermediul companiei de curierat rapid FAN Courier  sau Urgent Curier in maxim 3 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in limita stocului disponibil.

Costul transportului este calculata de curierat in functie de valoarea,greutatea si de localitatea in care se face livrarea.

Cum platesc produsele cumparate?

Produsele se platesc in momentul in care primiti coletul, la agentul companiei FAN Courier.

Conditii generale de livrare ale ACCI-Piscine.ro

1.Preambul

Operatiunea de vanzare a marfurilor ce fac obiectul prezentei facturi, constituie un contract, deoarece Vanzatorul a predat marfa si Cumparatorul a aprobat pretul, dupa ce a verificat marfa calitativ si cantitativ. Cand intre parti a fost incheiat un contract care contine clauze specifice, are prioritate acel contract.

2.Conditii de plata

Plata se va efectua la termenii si in conditiile stabilite de comun acord si prevazute in factura fiscala, in contul si banca specificata pe documentul fiscal. Prin semnarea facturii si primirea marfii Cumparatorul (prin delegatul sau) si-a dat acordul fara obiectii asupra pretului si conditiilor generale care sunt valabile pentru operatiile comerciale derulate intre Vanzator si Cumparator.

3.Livrarea produselor

Locul de livrare a produselor va fi la sediul Vanzatorului sau la locul stipulat de parti prin intermediul serviciului de livrare al Vanzatorului sau prin intermediul curierului ales si agreat de ambele parti.  La cererea Cumparatorului cu acordul Vanzatorului produsele pot fi livrate prin expeditie pe cai rutiere prin intermediul serviciului de curierat rapid, costul acestor expeditii fiind suportate de catre Cumparator. Riscul pierderii sau deteriorarii produselor trece asupra Cumparatorului de indata ce marfa a fost predata unei case de expeditii, unui caraus sau Cumparatorului. Vanzatorul nu raspunde sub nici o forma de pagubele produse ulterior acestui moment.

4.Dreptul de proprietate

Dreptul de proprietate trece de la Vanzator la Cumparator la data la care sunt achitate integral toate obligatiile de plata ale Cumparatorului. In cazul achitarii partiale a produselor(echipamente piscina, filtru, pompa piscina, scara piscina, echipamente sauna, incalzitor sauna, accesorii sauna, usa cabina de sauna, echipamente bai de aburi, generator de aburi, usa cabina de aburi) dreptul de proprietate nu se transmite Cumparatorului.  Garantia oferita produselor este valabila numai in conditiile achitarii totale a contravalorii bunurilor economice ce stau la baza actului de vanzare/cumparare initiat de cele doua parti: Cumparator si Vanzator.

5.Litigii

In cazul oricaror neintelegeri se va incerca rezolvarea lor pe cale amiabila.

6.Alte dispozitii

Prin prezenta, delegatul declara pe propria raspundere ca este reprezentant al Cumparatorului, de plin drept sa semneze prezenta factura. In cazul declaratiilor false, raspunderea privind plata marfurilor cade in sarcina sa si de asemenea acesta va suporta si raspunderea penala pentru declaratiile false, fals si uz de fals, conform legii.

 

 

 


Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
TVA 0,00 lei
Total 0,00 lei

Prețurile includ TVA

Coş Plăteşte

Producători