Beneficiile saunei

 

 

 Saunele sunt bine cunoscute pentru placutele momente de relaxare ,detasare de problemele cotidiene si pentru senzatia de bunastare naturala.

 Rolul saunelor insa nu se opreste aici.Caldura eliberata de sauna are numeroase beneficii  asupra organismului.

In primul rand aceasta are un efect purifiant asupra organismului,il detoxifiaza  prin transpiratie datorita temperaturilor foarte ridicate.

 Printre beneficii enumeram: relaxeaza muschii si calmeaza durerile articulare,ne elibereaza de stres si oboseala,induce un somn profund,elimina toxinele si curata pielea, stimuleaza circulatia sanguina si ajuta la arderea  caloriilor.

Cele mai cunoscute tipuri de sauna sunt:

  -Sauna Uscata sau sauna Finlandeza este cea mai des intalnita si reprezinta tipul clasic de sauna,cu temperaturi de pana la 95˚C si o umiditate scazuta de 10-20%.Datorita umiditatii scazute o sedinta de sauna uscata  dureaza pana la 15 minute maxim.

 -Sauna Umeda sau Hammam-ul reprezinta tipul de baie turceasca si  difera de sauna Uscata in primul rand prin umiditatea crescuta,de peste  95%.

Efectele Hammam-ului sunt aproximativ aceleasi ca si ale saunei Finlandeze,avand un efect mai mare asupra durerilor reumatice si a afectiunilor respiratorii.

Indiferent daca alegeti o sauna traditionala finlandeza (sauna uscata),sauna cu infrarosu sau sauna umeda (baia de aburi) cu siguranta va veti simti mai bine,veti arata mai bine si veti dormi mai bine.Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
TVA 0,00 lei
Total 0,00 lei

Prețurile includ TVA

Coş Plăteşte

Producători