Plata transportului?
Transportul se va taxa in functie de masa produslui si de localitatea destinatarului, si in functie de tarifele practicate de companiile de curierat rapid.
Un consultant de vanzari va contacta telefonic pentru a va confirma disponibilitatea produselor, precum si costul total al transportului.
Cum platesc?
In acest moment plata comenzii poate fi facuta in numerar, prin ramburs sau prin ordin de plata OP.
1. Plata in numerar
Plata in numerar se va efectua in momentul in care un reprezentat al acci-piscine.ro va efectua livrarea produselor sau a serviciilor agreate de ambele parti beneficiarului.
2. Plata in numerar ramburs Comanda se achita la livrarea efectuata de catre operatorul serviciului de curierat rapid. Odata cu plata rambursului veti primi de la operatorul serviciului de curierat rapid toate documentele ce dovedesc originea si calitatea produselor cumparate: factura fiscala, certificat de garantie, certificat de calitate si conformitate pentru produsele comercializate(echipamente piscine, pompe, filtre, schimbatoare de caldura, pavaj, mozaic, echipamente periferice, substante tratare apa piscina etc). De asemenea pentru orice alt serviciu prestat de catre echipa acci-piscine.ro beneficiarul va primi documentele ce atesta si garanteaza aceste servicii(bon consum substante tratare apa piscina, deviz servicii prestate, factura fiscala pentru serviciile prestate).
3. Plata prin ordin de plata OP Daca optezi pentru plata prin transfer bancar atunci trebuie sa stii ca platesti anticipat, iar comanda va fi procesata dupa ce primim confirmarea platii si te notificam prin e-mail(sau prin exceptie telefonic) privind livrarea comenzii. Aceasta metoda este recomandata persoanelor juridice, dar poate fi folosita cu succes si de catre persoanele fizice. 


Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
TVA 0,00 lei
Total 0,00 lei

Prețurile includ TVA

Coş Plăteşte

Producători